100% Ελληνικά προϊόντα!

Όλα τα χειροποίητα προϊόντα μας, νυφικά, φορέματα, είδη γάμου (μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες), βαπτιστικά ρούχα & αξεσουάρ, σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα.

Σήμερα, πολλές κοπέλες μας ρωτάνε: "Τα ρούχα σας όμως, είναι ελληνικά;"
Είμαστε υπερήφανοι να διευκρινίζουμε, αυτό που κάποτε θεωρούσαμε αυτονόητο: Οτι τα προϊόντα μας σχεδιάζονται, ράβονται και παράγονται στην Ελλάδα. Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου όλα σχεδόν είναι εισαγόμενα με συντριπτικό ποσοστό από την Κίνα και μετά από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όπως Ισπανία, Βουλγαρία Πολωνία, κλπ) ή γειτονικές χώρες όπως την Τουρκία, εμείς επιμένουμε να στηρίζουμε την Ελληνική οικονομία και να παράγουμε εδώ, στον τόπο μας.
Ειδικά στην ποιότητα δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Για κάθε τι που ετοιμάζεται πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές και να ελέγχεται ποιοτικά στην πορεία ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε λάθος αισθητικό ή κατασκευαστικό.

Για εσάς που επιλέγετε ποιοτικά ελληνικά προϊόντα λοιπόν, σκεφτείτε ότι κάθε φορά που αγοράζετε ένα ελληνικό νυφικό, βαπτιστικά ρούχα, φορεματάκια, ή είδη γάμου (μπομπονιέρες, λαμπάδες, στέφανα, κλπ), στηρίζετε μια σειρά επιχειρήσεων και ανθρώπων οι οποίοι συνεργάζονται προκειμένου να παραχθεί το τελικό προϊόν που εσείς απολαμβάνετε! Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιον για τις καταναλωτικές προτιμήσεις του. Στο σύνολο όμως αυτές οι επιλογές μας έφτασαν στο σημείο όλα να εισάγονται και η Ελλάδα πια να μην παράγει σχεδόν τίποτε.

Αν θέλετε λοιπόν πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι, λάβετε υπόψιν και τον τόπο κατασκευής του προϊόντος που επιθυμείτε. Φυσικά, εφόσον η ποιότητα και η τιμή του ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Κι όταν μας συστήνετε σε κάποιον, επισημάνετε ότι τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και 100% Ελληνικά!


Στείλτε μας e-mailΕπισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook Επισκεφτείτε το e-shop μας! Δείτε βίντεο με νυφικά μας! © 2015. Divinewear (All Rights Reserved). Βουκουρεστίου 42, 10673 Κολωνάκι, Τηλ: 210-3623110, 210-3630857.